8/2/10

Temps de mudances... novament

Fa quasi dos anys que ja parlava dels canvis i les mudances. Novament m'he vist embolicada en el guirigall de canviar camins i paseres, per això el silenci d'aquet minúscul blog. Ara que les coses tornen a trobar el seu lloc, torne per contar com d'entretinguda és la blogosfera catalana en qüestions de gastronomia. Les receptes de cuina solen ser agraïdes de contar a internet: les expliques, ensenyes una imatge, i arriben ràpid a molta gent. N'hi ha autèntics artistes del blog de cuina. Per a mi els mestres són Olleta de Verdures, que a més de contar receptes tenen un completíssim llistat de blogs de cuina en català, que ells anomenen Gastrosfera.cat. Impressionant!
Gràcies a Olleta de Verdures m'he topat, entre altres molts blog, un altre que m'ha captivat: ¿Te quedas a cenar? Si voleu vore receptes i voleu vore tipus de pa, aquest és el vostre blog. Impressionants també les fotografies per la qualitat i, de vegades, per l'originalitat.
Aquest cap de setmana el suplement Estils de La Vanguardia parlava de la utilitat de You Tube per a apendre coses. Hi podem trobar cursos, conferències i explicions pràctiques com la manera de netejar un calamar, per exemple. Però el que m'ha al·lucinat és un blog de cuina on no t'expliquen amb text com es fa una recepta sino que t'ensenyen en procés un vídeo molt ben gravat i editat. Visiteu també El Cocinero Fiel per favor. No crec que vos en penediu.
Temps de mudances... però menjar i entretindre's hem de seguir fent-ho.

2 comentaris:

Massitet ha dit...

Hola 25 d'abril!
Arribo al teu bloc a través de les dades d'enquesta del nostre, Olleta de verdures.
Ostres, ens has deixat estabornits i tot, amb el teu comentari... Mestres, dius! Ostres, moltes gràcies...
Dedueixo que eres, també, velenciana: per les marques dialectals i pel nom del bloc... És cert?
Encantat de tenir-te entre els nostres lectors i, ara, entres els nostres blocs amics...

Ei, estem en contacte i moltes gràcies per llegir-nos!

Cantellet ha dit...

Hola Massitet!

Quina gràcia llegir el teu comentari en el meu discret blog. No he exagerat gens, m'encanta el vostre blog i efectivament sóc de L'Horta de València.

Gràcies per la visita! Ens veiem als blogs.