5/4/10

Un hort en un balcó


Fa temps que li pegue voltes al tema dels horts urbans perquè, pesimista com sóc, supose que d'ací un temps les fruites i les verdures estaran caríssimes. El negoci ha evolucionat així: primer s'importen fruites i verdures a baix preu, els llauradors d'ací van cedint terreny al mercat i abandonen el camp perquè no és rendible, un bon dia pujarà el petroli, les importacions no seran rendibles i ens haurem de menjar fruites i verdures de dubtosa qualitat, passejades i cares.
En previsió de què el meu pesimisme es faça realitat, i també per adquirir una habilitat nova i, a més, rendible, de tant en tant busque a internet informació sobre els horts urbans, que s'estan posant de moda a balcons i terrasses.
En la web d'uns mitjans d'informació que tenen vocació de servei públic, m'he trobat un blog que dediquen a les bones notícies, perquè també n'hi ha i convé resaltar-les. I una de les bones notícies és un invent d'una empresa dedicada als adobs agrícoles que ha inventat l'"hort en un sac" com podeu vore a la foto. La bona notícia és múltiple: una empresa que innova i una solució als que volem apendre a criar un encisam. Així sí que eixirem de la crisi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ostres!!!! una idea genial! m'he connectat a la seva web i m'he subscrit al seu butlletí. provaré si funciona!