12/2/09

Moment màgic del dia

Anava a la feina escoltant les notícies a la ràdio, com faig habitualment, i indignada per com ha reaccionat el PP davant la investigació del jutge Garzón (quan haurien d'estar contents de què un jutge tinga collons de tancar a gent corrupta i netejar la seua España de delinqüents). Trobe que és una irresponsabilitat criticar la Justícia, un dels tres poders on es fonamenta l'Estat, quan els implicats resulta són amics teus. Si Rajoy fa això, i el partit li dóna suport (o l'ha empentat a fer-ho), després qualsevol analfabet es vorà amb arguments per a no acatar una sentència, per exemple de violència domèstica.

Que s'ho facen mirar, perquè si, tenint tota la judicatura de part seua (com s'ha vist en moltes sentències i en el cas Fabra), no en tenen prou, i un únic jutge que els destorba el posen a parir junt al ministre (quan la gent de dretes sempre ha anat de cacera a fer negocis -se cree el ladrón que todos son de su condición-), doncs si es posen així, el dia que ells manen els farem el mateix quan ens duguen a judici. Dilatar els processos, col·lapsar la justícia, i no acatar les accions judicials perquè no m'agraden. I després ho farem amb el poder legislatiu i l'executiu. Voreu com s'indignen també i no reconeixeran que els primers irresponsables foren ells.



Bé, en aquestes estava, enmig de l'embús habitual, pensant en els meus veïns de vehicles, que som els que realment alcem el món anant a treballar en punta de matí, pagant els nostres impostos i fent tot el que podem per tirar avant, malgrat les dificultats i les nostres imperfeccions. Som nosaltres, els que posem els carrers, i no aquesta colla de vivales els que resolem els problemes.

Com han començat els anuncis he canviat d'emissora i he escoltat una preciosa cançó dels anys 60 "All I have to Do is Dream" de The Everly Brothers. Dreeeeeam, dream, dream, dream... i allà em tenies fent eses amb el cotxe per ballar la cançó al mig de l'embús a 10km/h. Damunt l'han repetit per a què la tornara a gaudir!

En fi, he vist l'inici del dia d'una altra manera. Un moment màgic.